Maak gebruik van het Impact Fonds

Kan jouw energiecoöperatie wel een steuntje in de rug gebruiken? Doe dan een aanvraag voor het COOP Centraal Impact fonds.

Het COOP Centraal Impactfonds is een initiatief van de Rabobank en Zuiderlicht met als doel om energiecoöperaties in de MRA te ondersteunen.

 

De Rabobank heeft €225.000 coöperatief budget beschikbaar gesteld voor het dekken van de onrendabele top van collectieve projecten zon op dak, waaronder  vve-projecten en/of woningbouwcorporaties, wooncoöperaties, stichtingen, solar carports en maatschappelijke daken in de MRA. Het richtbedrag per project is tussen de €3.000 en €6.000. Ben je een coöperatie in de MRA en heb je een zon project met onrendabele top? Dan kan je bij dit fonds een bijdrage aanvragen. Klik hier voor de voorwaarden.

Het COOP Centraal Impactfonds biedt ook de opleiding projectleider zon op dak aan, voor studenten, actieve leden en professionals binnen jouw coöperatie. In 6 modules (avonduren) leer je alles wat je moet weten om een coöperatief project met zonnepanelen te ontwikkelen. De cursus start na de zomervakantie.

 

Voor vragen, het starten van een aanvraag, of meer informatie over de opleidings / begeleidingsmogelijkheden, mail gerust Esther Noome op esther@zuiderlicht.nu

Geschreven door
Lieke
Datum
Ander Updates

Maak kennis met: Esther

Juni 2024 lanceert het COOP Centraal Impact fonds. Leer de coördinator van dit fonds kennen: Esther.

Maak kennis met: Lena

We verbinden met COOP Centraal enthousiaste jongeren met energiecoöperaties. Maak kennis met een van deze jongeren: Lena.

Maak kennis met: Esmee

Er zijn al verschillende enthousiaste jongeren actief bij COOP Centraal. Deze stellen we graag aan je voor. Dit keer zetten we Esmee in de spotlight.

Lancering COOP Centraal Impactfonds

Met trots kondigen wij de lanceringaan van het COOP Centraal Impactfonds,een initiatief van de Rabobank en Zuiderlicht met als doel om energiecoöperaties in de MRA te ondersteunen.

Energie borrel 24 april

Samen met JongRegio, de Energiestudent, Sustainable Students Consultancy, organiseerde COOP Centraal een avondprogramma voor jongeren in de energietransitie.

Ik heb een vraag

Bedankt! Je aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.