Energie borrel 24 april

Samen met JongRegio, de Energiestudent, Sustainable Students Consultancy, organiseerde COOP Centraal een avondprogramma voor jongeren in de energietransitie.


Een diverse groep van 40 studenten verzamelde zich op 24 april voor dit event bij B.Amsterdam. Het programma begon met een korte introductie van de verschillende organisaties. Hierin kregen de aanwezigen ook een spoedcursus energiecoöperaties en leerden de jongeren over de grootste uitdagingen van deze initiatieven.

In 6 korte pitches vertelde NDSM energie over hun ervaring met studente Lena, presenteerde Rabobank MRA hun energiecoöperatie challenge en deelden 4 jongeren hun resultaten van afgeronde projecten.

Tot slot verzamelden de aanwezigen zich in de Rooftop bar voor verdere kennismaking met de vier organisaties Onder het genot van een biertje en een vega bitterbal werd er enthousiast genetwerkt en deelden alle jongeren vooral hun ervaringen met andere energie-enthousiastelingen.

Het was fijn om zoveel jonge energie bij elkaar te verzamelen en toffe projecten en ideeen met elkaar te delen. Dit smaakte absoluut naar meer!  

Geschreven door
Lieke
Datum
Ander Updates

Maak gebruik van het Impact Fonds

Kan jouw energiecoöperatie wel een steuntje in de rug gebruiken? Doe dan een aanvraag voor het COOP Centraal Impact fonds.

Maak kennis met: Esther

Juni 2024 lanceert het COOP Centraal Impact fonds. Leer de coördinator van dit fonds kennen: Esther.

Maak kennis met: Lena

We verbinden met COOP Centraal enthousiaste jongeren met energiecoöperaties. Maak kennis met een van deze jongeren: Lena.

Maak kennis met: Esmee

Er zijn al verschillende enthousiaste jongeren actief bij COOP Centraal. Deze stellen we graag aan je voor. Dit keer zetten we Esmee in de spotlight.

Lancering COOP Centraal Impactfonds

Met trots kondigen wij de lanceringaan van het COOP Centraal Impactfonds,een initiatief van de Rabobank en Zuiderlicht met als doel om energiecoöperaties in de MRA te ondersteunen.

Ik heb een vraag

Bedankt! Je aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.